Shopmate - uw persoonlijke shopassistent!

Shopmate biedt consumenten gerichte aanbiedingen aan door middel van een applicatie op je telefoon naar jouw smartphone. Zo kan u bijvoorbeeld korting krijgen op uw favoriete product! Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Deze aanbiedingen zijn geheel persoonlijk, en je zal bijvoorbeeld geen aanbieding krijgen van een surfboard als je daar niet van houdt. De gegevens die wij gebruiken worden door uzelf aangegeven en worden strikt geheim gehouden. Bij ons staat privacy namelijk hoog in het vaandel.

De applicatie die wij aanbieden is ook geheel gratis, er zijn hier dus geen kosten aan verbonden. Het kan u dus alleen maar voordeel opleveren! U zult verstelt staan van onze applicatie en zijn vele aanbiedingen.

Benieuwd naar onze medewerkers, en wie zij zijn? Neem dan een kijkje op de pagina "Over Ons". Hier komt u te weten wie wij zijn en wat onze achtergrond is!

Verder is er meer informatie te vinden op de pagina "De App". Op deze pagina wordt u uitgelegd hoe de applicatie werkt en waar u deze applicatie kunt downloaden. Deze applicatie is overigens beschikbaar voor Android en iOS!

Wanneer u na uw bezoek aan onze website nog vragen heeft, staan wij u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons via onze "Contactpagina"., dat kan per e-mail, per telefoon of via het contactformulier.