De app

Wanneer je een winkel binnenloopt wordt door middel van de iBeacons een LE-bluetooth signaal gestuurd naar je smartphone die toont waar korting op is binnen jouw interessegebied.

Het interessegebied kan worden verkregen door middel van je Facebook-account, maar het is geen must om dit aan de applicatie te koppelen. Je kan gewoon simpelweg zelf aangeven op de app waar jouw interesses liggen.

De applicatie kan gebruikt worden als betaalmiddel voor de gekochte producten met hun korting. Je kan een bedrag storten en dit wordt dan weergegeven op je saldo in de app. Wanneer je bij de kassa komt van de winkel, toets je jouw persoonlijke code in, en wordt er een bedrag gestort naar de winkel en een bedrag afgeschreven van jouw saldo.

De applicatie is gratis te verkrijgen, het zal u dus alleen maar voordeel doen om van deze dienst gebruik te maken. Ook helpt u hiermee de retailers om hun winkels zo in te richten, dat de consument daar het meeste baat bij heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van heatmaps die worden samengesteld door middel van gegevens van de app. Maakt u zich echter niet gerust over uw privacy, want deze gegevens worden als anoniem doorgespeeld naar de retailer.

Bent u nu nieuwsgierig geworden, download dan nu onze applicatie voor Android of iOS in de App Store! Voor uw gemak, hebben wij 2 links geplaatst waarmee u de app kan bekijken en downloaden!